Sovit i kapp mina timmar..

Efter veckan och helgen har jag nu fixat till alla timmar jag losat. Är fortfarande helt slut men i morgon är det en ny vecka och jag ser fram emot att gå till skolan. Träffa ett par sköna polare är aldrig fel.. Och mina sköna lärare... Just nu sitter jag med en varm kopp kaffe, Så himla gott asså.. Men ska nog lägga mig snart!





/Jocke

Dagens hunk!


Söndag

Idag vaknade jag vid tolv tiden. Gick upp och gjorde mig klar, tog en dusch åt lite frukost. Sen bar det av till centrum för att övningsköra lite. Körde i någon timme. Sedan parkerade vi och gick till il forno för en middag. Jag beställde in någon pasta jag inte minns namnet på. Gott var det i alla fall. Synd att man inte kunde ta ett glas vin till maten bara. Sedan var det fyrverkerierna vid Botaniskaträdgården/Slottet som gällde. Shit va det small! Finalen var grymt kul att se. 
  Har pluggat hela kvällen nu. Rättskunskapsprov imorgon.. Kommer gå grymt bra!? Kanske inte.. Nu ska jag plugga vidare i alla fall och sedan sova! Hej svejs!


/ Gustav

Lördag kväll !



Lördagskvällen tillbringades på katalin som gästades av Eldkvarn. De var riktigt bra måste jag säga. Klarade av att leverera trots deras ålder. Visst märktes det att de inte är 30 längre.. Men kul var det i alla fall! Lite många låtar från nya skivan "Hunger Hotell" som släpptes nyligen bara. Kunde inte texterna överhuvud taget. När "fulla för kärlekens skull" spelades gungade hela lokalen, grymt bra! Kännde mig lite ung också.. Medelåldern var väl en bit över 40 skulle jag säga. Inget som stör mig i och för sig..! haha


/ Gustav


Alla dessa eftergrejer!

Onsdag börjar det med att en polare i klassen sa att det var 20 kr ölen på people hela kvällen, Då tänker man ju , Jo men det blir ju nice. Vilket det blev också. Mkt folk också. Mingla helt vilt mkt....´Nu kommer det sorgliga, Jag missar bussen. Får ringa far, Klockan är typ halv 2. Han ställer upp. Tack! Kommer hem vid en 02.15. God natt!

Torsdag morgon är det mycket slitet, som tur börjar jag halv 12, Så skönt... I skolan går det bättre än väntat. Väldigt  skönt faktiiiskt.. Dagen går och jag har match senare på kvällen, Har ju börjat spelat korpen innebandy. Match kl 21.30.
Ganska otaggad om jag ska vara ärlig. Sedan får jag samtal från 2 st , En av dom är Gustav, Tja mannen fan det är ju utgång i kväll,  Jag är ledig i morgon ju. Slagga hos engström./Gustav . Den andra var en smultrontutte som var taggad!
Jag tvekar oerhört mkt att att gå ut asså. Efter en match också helt slut och Gant väskan i högsta hugg...
Men jag tog med mig röda byxor,skjorta och hänslen, väldigt snygg uppsättning!! Och nu är jag fan till och med taggad.
Kommer ner på stan går och möter smultron Sara först sedan ringer jag gurra och dom kommer med en flaska i handen och lite små tagna sädär. Vi går till Firman, väldigt nice därinne. Mycket folk var det. Lite för mkt kanske eftersom det är ett förkröksställe bara. Men vi går in och jag tvekar väldigt mycket att ens dricka nånting alls. Jag bestämmer mig nästan för att åka hem med 00.15 bussen. Men det gör jag såklart inte. Mattias skriker på mig. Fan är du inte full Jocke. Jag säger eeh nej nej. Jag tar det lugnt. Men nu går jag fan och beställer en öl.  Mm gott! Sedan efter ölen går vi vidare till Etage. Karoeke bar. Så sjukt kul att sjunga. Fick sjunga 3 låtar fan , Brukar vara svårt att hinna med så mkt. Just nu är jag väldigt slirig, Har hunnit druckit 5 öl och 2 drinkar. Men lägger av nu med det. Kl blir 2 och det stänger, Vi går till max för att äta.Sjukt hungriga.. Sedan till stora torget och tar en taxi till Mattias som bor i kåbo.. Det är jag ,Gustav,Pontus,Mattias och Sara. En del av oss är såå sugna på att fortsätta festa, Det gör vi också. Men vi har ont om dricka så vi åker till Salabacke och hämtar en Bag in box. Jag tycker det var värt att vi gorde det. Det blev riktigt nice efterkrök. Vi körde den gamla leken Jag har aldrig! Töntig men kul att få veta saker...Kl börjar närma sig 06.00. Vi är galet fulla. Mattias har slocknat. Och Gustav alldeles snart. Jag och smultron kör vidare ett tag till. Men börjar bli sjukt fulla nu. Vi avslutar det aldrig. Vad jag menar med det är att vi inte går och lägger oss.. Just nu tar jag på mig mina sjukt svettiga kläder.. Är full. Jag ska till skolan om 1 timme liksom.Lyckat or not! Kommer till skolan.Och mina klasspolare ser ju att jag typ är full. Gick på en lektion sen drog jag hem.Kommer hem och bara kastar av mig alla saker och sover ett par timmar..

Fredagen är så gott som planerat men ändå inte. Vi drar till Mattias och förkrökar, Jag är så otaggad, Det är helt sjukt det här tänker jag bara. Men ölen går ner som den ska. Men tar fan i mot lite.Men sitter hos han i cirka 2,5 timme sedan en taxi ner på stan. Går till Gillet,Ett ganska avlappnat ställe tycker jag. Beställer in en öl genast. Är hyffsat taggad men jaa...
Det är jag, Heiden, Pontus,Mattias,Berg,Gustav och Albin som sitter och snackar lite skit och dricker, Men vi skjils åt nu. Jag pallar inte klubba men det ville alla andra utom en och det var albin.Vi sitter kvar en stund. Dom andra går till People och Escobar. Sög tydligen hårt men grymt med folk på people. Men esco var det typ 10 pers, Helt sämst. Bra att jag stanna och drack. Går till birjer jarl och ska hämta upp ett par sköna jävlar, Det ryktas om efterfest. Och det stämmer alldeles utmärkt. RACKARBERGET"! a Vi är mkt tveksamma till det men vi åker dit. Men när vi är där så drar vi tydliegn till Mattias direkt.5 Grabbar ensamma i mörkret. Men som tur är det bara 10 min gångavstånd till Kåbo därifrån. Sköönt! Vi siätter genast i gång en skön film. Riktigt bra. Vi dricker fortfarande... Gustav och Mattias somnar ganska omgående. Helt förståligt.. Jag och Heiden sitter uppe och trycker i os mer öl. Kl börjar närma sig 5 .Får sms på sms att vi ska dit vi skulle på efterfest, Vi tverkar som fan . Men till slut drar vi dit. Tar med oss 4 öl var. Helt slitna men ändå går vi dit. När vi kommer fram så är det folk som bara ligger lite överallt, Däckade. Men några är vakna också. Taggade vettefan om jag kan säga. Men det var ju trevligt att vi fick komma.. Vi är där i 2,5 ungefär.  Sedan går jag och Heiden skilda vägar, Jag går till Mattias och lägger mig ock sover i  3 timmar ungefär. Heiden tar bussen till stan, Han skulle på kryssning, Rolig resa va , HAHA! Sedan drar jag och Gustav därifrån, Vi åker hem. Såå skönt. Går och vilar lite. Sköönt! Och har haft match nu i dag. Korpen igen, 4-4 sluta matchen.. Och nu ska jag kolla på film och ta det väldigt easy! Hörs i morgon! Nu vet ni min Vecka/Helg....










/Jocke

Veckans dryck!



Veckans Dryck blir den öl som hängt med på alla Helgens förkrök. Heineken Lager !

Dagens Hunk!


Sjuka kvällar!



I torsdags och igår har vilda krök levererats! Sköna kvällar med trevligt sällskap. I torsdags förkörde vi lite hos mattias i Kåbo sen blev det firman och kareoke på Etage på kvällen. Natten/morgonen avslutades där den startade. Gårdagen började den också hos Mattias, sen tog vi taxi till gillet och körde lite. Vissa av oss blev kvar där andra drog vidare till Escobar. Där var det helt dött. Den krogen kommer nog behöva ansöka om konkurs inom en snar framtid ! Vidare från Esco till People. Mycket folk.. för mycket folk där så vi drog vidare igen. Drev runt lite i beslutsångest vart man skulle avsluta kvällen. Runt tre-fyra tiden tog vi en "kareoke taxi" till rackarberget för efterfest. Discobelysning i taxin. Chaffisen var riktigt stolt över sin installation. Krökade lite och drog till kåbo igen för att få lite välförtjänt sömn ! En hitils sagt riktigt händelserik helg!
   Ikväll kommer Eldkvarn med sångaren Plura Jonsson i spetsen till Katalin. Givetvis är biljetter köpta. Hoppas att den "whiskey spruckna" stämman klarar av att leverera bara! Är riktigt taggad. Tror på en grym kväll med mycket äldre människor!



/ Gustav


Galet,galet och galet..

Ursäkta den dåliga uppdateringen.. Har vart helt galet från i onsdags. Det har varit utgång på utgång. Har inte sovit hemma heller. Så har inte haft tiden att skriva. Men men det  har varit sjukt nice.Är bara helt död nu typ. Har sovit 6 timmar på 2 dyng.ICKE BRA!












/Jocke



Utgång lilllördag!

Tjabba. Det blev utgång i går. Lilllördag fan. Riktigt nice väll för många av oss. En del hamna i fyllecell. Palla det liksom. 20 kr ölen i hela kvällen, Det är inte dåligt må jag säga. Men det fick man känna på i dag. SKOLA! Skriver mer senare,











/Jocke

Dagens uppsättning!



Svart bomerang tröja
Svart byxa från JL
Sjal från HM
Klocka från Casio





/
Jocke

Dagens hunk!







/Jocke

Vinter..

Vaknade nyss och skulee bara kolla gemon fönstret och såg bara en massa snö. Helt otroligt asså, Måste vara rekord. Men nu hade jag tänkt dra i väg och sola lite. Pallar inte vara blek. Typ som snön. Men ha det så roligt i snön ,Ni som tycker det!







/Jocke

Läsa lite!

Hade tänkt att läsa lite i kväll, Det är ju såklart en uppgift från skolan, Jag gillar eller har aldrgi läst någongång i mitt liv, fråga mig inte varför! Boken jag ska läsa heter Grabben i graven bredvid! Finns en film också...










/Jocke

sam boken i högsta hugg

Lust att plugga 37 sidor om sveriges regering??
nej inte jag heller..
ska dock iväg på ett riktigt,riktigt tråkigt tränarmöte snart. varför är mitt liv så tråkigt för? inte alls sådär dörtty(dirty) som det brukar.. verkligen clean't 




at sinclair crib pluggas det hela dagarna!

den som spred ut ryktet om att thoren är en slapp skola måste vara ett rehjält snett stolpskott. :)


Dagens hunk!








/Jocke

Galet väder!

Helt vilt väder, palla att det snöar så här asså. Man kan ju liksom bara vara inne. Men jag tänkte ta ett bad, Vore grymt skönt, Luta sig tillbaka i badet med ett glas!Senare ska jag nog plugga lite tror jag...














/Jocke

Skola i morgon.

Det är söndag och jag har inte söndagsångest, Så skönt att inte ha det. Jag tycker typ att det är nice att gå till skolan. Det är riktigt kul nu asså. Börjar 10.15 i morgon. Inleder dagen med svenska b. Ganska kul. Sedan har vi företagsekonomi. Det är nice. Och tack klassen. Det är en sköön klass. Grymt! Ses i morgon...






/Jocke

Utgång igen..

Yes det blev utgång i går med. fast inte bara jag och adde den här gången. Det blev Daniel,Gustav och Adde som jag gick ut med,En väldigt trevligt kväll får jag väll säga.. Vi spåra kanske lite med drickat, Jag beställde in 2 glas vitt och 15 xider, Kanske lite spårat men. Full blev man... En som var full var Gustav ,helt galet.. Han bara försvann i går. Vet inte vart?? Men han stod vid bussen sen när vi kom dit.Tack!! På bussen var det många slitna ögon.Det brukar vara ett jävla tryck men inte den här gången , Vilket kan vara väldigt sköönt! Sedan efter 20 min bussresa var man hemma, Shit vad skönt.. God natt
Glömde nämna att kameran är borta. Palla.....









/Jocke

Helt galet!

I går blev det ju utgång. Börja med att Andreas kom förbi och vi började genast grogga lite. Han hade 1liter absolut vodka med sig,Vilket var väldigt nice. Sedan efter ett par st så begav vi oss till staden.Vi gick ut det blev people, Helt okej kväll. Lite för full kanske... Helt sjukt hungrig också,Fattar inte det!  Sedan blev det efterfest i Sävja.ojojojoj Satan vilket krök det blev asså. splitta på en vinare där. Kanske eller ja väldigt dumt.Höll på fram till 8 i morse.Drack gjorde vi till 7 sedan var det avslappnat! Niiiice kväll!!



Vilken är det bästa fyllekäket?








/Jocke

Var ska vi då?

Etage,People,bj,teatern,platina,baren baren,red room,orange...?? Jag tycker alla ja!














/Jocke

Låtar ni ska tagga till!!!

http://www.youtube.com/watch?v=19WUwZYM7bM
http://www.youtube.com/watch?v=HYPqA4slnbQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=xhNKODAroMY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=K-2iwGeZ2O4













/Jocke


Dagens ja ni vet vad!!







/Jocke

Det är fredag!

Det är fredag och man är såå sugen att gå ut och festa.Det är alla jag umgås med också... Synd att det är så kallt asså. Helt sjukt. tur att man har resurser för det... Vad händer i kväll då?














/Jocke

Avslappnat.

I kväl blir det så avslappnat. Tänkte gå till affären och köpa hostmedicin och chips och kanske en fet läsk.
Sen ska jag hem och duscha, riktigt skönt må jag säga.. Sedan blir det tv, Först AndraAvenyn .
Sedan blir det väll lite film eller nåt sånt...




/Jocke

Lill lördag ju.

Det är onsdag och lill lördag. Var så sugen att gå ut och ta några glas eller nåt liknande. Men men jag höll mig i från det. Det är ju liksom skola i morgon. Men om två veckor blir det utgång med ett par polare i klassen. Lite slitet i skolan kommer det vara då.




/Jocke

Dagens Hunk!



/ Gustav

Förskyld

Jag har det i kroppen känner jag. En äcklig och mycket irriterande förskyldning är att vänta. Hade planerat badminton lir ikväll. Det verkar som att det får vänta. Viktigare att spara sig till helgens alla roligheter som komma skall. Idag är det onsdag och min sista skoldag för denna vecka är avklarad. Eller vi ska på SACO-mässan i Älvsjö imorron. Kommer nog bli rätt avslappnat antar jag. Ska kolla in Civilekonom utbildningen och lite arkitekt hade jag tänkt. Sen är fredagen ledig. Riktigt skönt! Ska förbi Stockholm och hämta lite grejer på fredag, sen har jag inte mycket mer än krök planerat. Om jag nu orkar vill säga? HA! klart jag gör.. Det är ju ett MÅSTE! Får se om denna helg kan matcha föregående. Det tror jag knappast..
   Nej nu ska jag plugga lite företagsekonomi och kolla in DI lite.  


/ Gustav


Skit väder.

Fruktansvärt väder, helt sjukt dåligt. Snöblandatregn. Blir svinblöt direkt. Helt värdelöst tycker jag.







/Jocke

Rakat, medel,Långt eller den berömda hunkfrisyren?

1?
2?
3?
4?





/Jocke





Hockey!

Åkte in till gränby ishall för att kolla på Almtunas J20 lag. Dom spelade mot mälarhöjden bredäng. Matchen började ganska bra enligt mig. Lite otur att inte få in pucken bara. Men MB fick så många chanser i powerplay så dom lyckades få in massa puckar bakom målisen. Lite otur men dom var tyvärr bättre.. Slutresultatet blev 2-5 till MB!
 En mkt avslappnad polare som lirade, Desvärre brukar vi två festa på ordentligt i stället för att slösa tid på isen haha!
 Wredh välkommen till klassen. En ny i klassen, Du ska få ha kul när du går i samma klass som mig.






/Jocke

Dagens hunk!


Tänkte börja med dagens hunk i den här bloggen , har haft det ett tag i mina andra bloggar.. Det är nice!

 Störtskön grabb





/Jocke

Badminton.

Det blev bara jag och Gustav som lira i dag, En kille var tyvärr sjuk. Inte så kul att vara 3 st bara. Så vi körde ett stenhårt pass. Gick faktiskt bättre än väntat!
 Gustav.
 Joakim.


/Jocke

Helgen!

Helgen ska utvärderas! gårdagen var avslappnad, var på stan med familjen på dan, fikade och shoppade lite. köpte färd till mitt rum. Pärlemo vit i snetaket och en sandstens färgad kulör till väggen.. tror att det kan bli rätt snyggt. Lägger upp bilder på resultatet när det är klart. På kvällningen samlades vi hos jocke, snackade lite och kolla på rulle. riktigt skönt. Sen blev det utgång. Ännu en lyckad kväll på People! Det stället tar sig i mina ögon! Från att ha legat längst ner på listan till ett helt okej ställe. Kvällen blev lyckad iaf! Och idag har det inte hänt mycket. Ganska sliten sen igår så det fick bli lite målning och lite lugn musik. Nu har jag precis avslutat en Pasta carbonara till middag. Och snart ska det spelas badminton! Äckligt taggad! 




/ Gustav
  

Träning.

Det är söndag och vi har träning i kväll,Måste ju få bort alla dumma kalorier efter helgen.. Det blir badminton kl 21.00.. Jag och Gustav mot 2 st som är födda 93. Riktigt talangfulla grabbar. Men vi ska nog klara av dom, Med våran erfarenhet haha...




/Jocke

Beck och sedan utgång!

En mkt skön kväll i går. Inte meningen att man skulle ut och dansa i går. Började med att kolla på Beck , Riktigt bra filmer det där. Tog även ett par öl till filmen med Adde och sedan knackar det på dörren .Trodde det var en direktör men det var Gustav.Mycket trevligt. Sen bestämde vi oss för utgång. Ja varför inte liksom .Det var ju ändå lördag.. People blev det igen.Faktiskt väldigt rolig kväll.
 Joakim, Gustav

 Andreas,Gustav
 Gustav,Andreas och Joakim
 Joakim och Gustaf
 Gustaf,Joakim och David
 David och Tintin
 Någon som ville bli fotograferad..
 Gustav och Andreas är helt slut!




/Jocke

Fredag kväll

Igår började kvällen med förfest hos Viktor B i Bälinge. Riktigt roligt! Många gammla vänner där och en del nytt folk också. Trevlig stämmning med skön musik. Inte minst när värden drog fram gitarren och körde. HELT SJUKT BRA! sabbade visserligen själva taggningen till utgång men det var kul i alla fall. Sen bar det av till People där kvällen fick sitt slut. Det var en mycket underhållande kväll! Roligaste gången på people på riktigt länge.. Proppat med skönt folk! Slänger upp lite bilder från kvällen senare eller imorron!







/ Gustav

I går kväll..

Blev det väldigt lyckat faktiskt.Bra drag var man än var. Först börja det med att jag och Adde drog till Palermo, Väldigt avslappnat ställe (Mysigt) Sedan drog vi vidare till Firman där vi träffade Josefin och hennes kompis Elsa. Tog en öl med dom där.Sedan skulle dom vidare till Teatern. Jag och adde stack nästan direkt vi med.. Vi drog vidare till people och träffade Gustav och massa andra gamla polare. Trevligt trevligt!.. Där också kvällen avslutades. Mycket rolig kväll!!!
 Andreas
 Josefine
 Joakim Gustav




/Jocke

igår för josefine

Var galet. Draget var på top tycker jag och elsa och jag drog staden runt. vi började på firman för att sedan ta oss till teatern och avslutade våran kväll på bj. :) bilder kommer tror jag. haha :P


Kvällens Klädsel! (Vimmel med Jocke)

1.Svart jl byxa.
2.Svart Gant skjorta.
3.Brun Rockport sko.
4.Svart Boomerang kofta.
5.Svart Kristiansen slips.
6.Brun stumpa från Armani.
7.Svart rock från Boomerang.

Kommer bilder från kvällen inom kort...







/Gustav

Kvällens Uppsättning kommer bestå av (Vimmelkväll)

1.Svart jl byxa.
2.svart hugoboss skjorta.
3.Svart jl kofta.
4.Marinblå slips. (Oscar Jakobsson)
5.Svart mentor sko.
6.svarta strumpor från Gant.
7.Grå rock från Bzr..


Mkt svart i kväll men det är riktigt snyggt må jag lova... Kommer lägga upp bild sen hur det ser ut.







/Jocke

Det är fredag igen!

Du vet dagens:


skor: cheap monday
svarta jeans: replay
skjorta:jc
klockan: guldfynd by pernilla whalgren

Ska ner på stan nu och fynda! Ciao!

Cleanmedstil tar in en kvinnlig bloggare i gänget!

Josefine Sinclair.


Skådespelare.

Jag är väldigt mycket för film, Älskar att kolla på någon skön rulle. Allt från svensk till ja vad som helst.
Min svenska favoritfilm är Beck. Klockrena filmer. Mikael Persbrandt och Peter Haber i spetsarna.
Mikael persbrandt är klart min favorit bland svenska skådespelare. Och varför jag tycker det är för att han är en riktigt skön person,Gör som han vill helt enkelt.Kör sin egna stil!





/Jocke


tjabba!

Godmorgon alla , klev nyss ur sängen med sjukt ont i halsen och hostar som fan.
Hade tänkt att ta ett ångbad,Äta tabeltter,Ta sprutor och dricka en massa te!
 Så sjukt skönt dét skulle vara just nu!





/Jocke

Sjukt mysiga inredningar (cleant)



Helt klart i min stil... Tänk dig en chipspåse och en en stor läsk med en riktigt bra film!!!







/Jocke

Bild från träningen. (Väldigt bra pass)






/Jocke

Träning och mat.

Badminton ska spelas i kväll kl 20.00, En väldigt jobbig och slitstark sport så det gäller ju att förbereda sig väldigt bra innan träningen. Vad jag menar med det är ju förstås att äta noga så man orkar träna.
Det jag rekomenderar är att äta 60 min innan träningen,Helst någon form av fullkornspasta.
Jag själv är väldigt viktig med det här eftersom jag har diabetes. Har någon frågor om diabetes så är det bara att fråga?  Kan nog svara på det mesta.
 


/Jocke


Gustav Nilsson

Mitt namn är Gustav Nilsson, jag är 18 år och läser sista året på gymnasiet. Intresserar mig mycket för träning, mode och design. Det är också det som kommer vara våra huvudämnen i denna blogg. Hoppas ni kommer trivas!




/ Gustav


Joakim Mattsson

Hej mitt namn är Joakim Mattsson och jag är 18 år. I den här bloggen vill jag och min kompis Gustav Nilsson få fram vad design,kläder,inredning,hälsa,vimmel, och sport är för någonting! Vi båda är väldigt noga med alla dom här sakerna.Och nu vill vi dela med oss av allt vi har att erbjuda!




/Mattsson













RSS 2.0